Wie zijn wij

In 1976 richtte Data Access Worldwide zich op de software business en introduceerden de programmeertaal DataFlex. De behoefte naar DataFlex groeide op de Europese markt en daarom werd in 1991 Data Access Europe opgericht.

Het product is geëvolueerd tot het krachtige softwareontwikkelingsplatform dat het nu is. Daarnaast hebben complementaire tools, producten en services zich aangesloten bij het merk DataFlex om een uniek, krachtig portfolio van oplossingen te bieden.

Waarom werken bij DAE?

Werken bij Data Access Europe volgens Henri Reterink, Software Developer:

"Werken bij DAE is een gezonde mix tussen werk en plezier. Terwijl iedereen hard aan het werk is, en de projecten omvangrijk zijn, is er toch altijd tijd voor een geintje. Het beste voorbeeld wat ik kan geven is toen ik net begon bij DAE. Verschillende mensen hadden mij aangegeven dat het werken bij DAE erg plezierig is; goede werksfeer, leuke activiteiten, etc. Echter mijn eerste werkweek was toch wat anders; ik begon met een training, werd direct betrokken bij een project en ik moest nog alle ins en outs leren van de eigen software. Het zag er allemaal een stuk serieuzer uit dan ik had verwacht! Maar nog geen 2 weken later rijd ik met mijn motor in de bedrijfslift om met deze in een opname set klaar te staan in de chillroom voor de koningsdag video!"

"There is a fine line between genius and insanity. I have erased this line" - Oscar Levant

Wat doen we

Onder het merk DataFlex® ontwerpen, ontwikkelen en verkopen wij geavanceerde producten om bedrijfssoftware efficiënt en tegen lagere kosten te creëren. Het draait om database applicaties, rapportage tooling, content management en business intelligence oplossingen. Om professionals te ondersteunen die deze tools gebruiken, is een breed scala aan trainingen, ondersteuning en diensten beschikbaar. Onze ervaren medewerkers bieden consultancy, kennis of complete software-oplossingen. De diensten omvatten ook creatief werk als UX/UI-ontwerp, videoproducties (o.a. Tutorials Bedrijfsreportages, Motion Graphics, Drone opnamen) en speciale, beheerde cloudhosting oplossingen. 

Waar zitten we

Data Access Worldwide en DataFlex zijn overal. Van oorsprong een Amerikaans bedrijf met de zetel in Miami, is sinds 2022 het Europese kantoor in Twente het hoofdkwartier. Wereldwijd wordt DataFlex vertegenwoordigd met vestigingen in USA, Nederland en Brazilië en geautoriseerde Channel Partners over de hele wereld. Professionele DataFlex-ontwikkelaars, onafhankelijke solution providers en eindgebruikers met DataFlex-applicaties zijn gevestigd in meer dan 105 landen.

Onze community met getalenteerde ontwikkelaars richt zich op het bouwen van uitzonderlijke bedrijfssoftware met DataFlex. Met een cultuur van open communicatie, samenwerking, kennis- en middelendeling, is de wereldwijde DataFlex-community 24/7 actief.
Elk jaar brengt een reeks van evenementen over de hele wereld de DataFlex-gemeenschap samen in contact om de nieuwste DataFlex-technologie te leren kennen, relaties te laten groeien en kennis te delen in een informele omgeving die altijd een element van fun bevat!

Vragen over werken bij Data Access Europe?

Neem dan snel contact met ons op

ELHBO erkend stagebedrijf